Hundebur & bilbur hund

10 stk produkter
1114019(1).jpg

Bur og transportbur for kjæledyrets sikkerhet og komfort

Gi dyret ditt et hjem som gjenspeiler hvor mye du bryr deg om det. Vi på Trademax synes at dyrene fortjener behagelige forhold, både hjemme i buret og under transport. Derfor består vårt sortiment av større og mindre bur for innendørs- og utendørsbruk, i forskjellige materialer og utforminger. Når du skal ut og reise tilbyr vi vesker og transportbur som er sikre og behagelige for husdyret ditt å være i, og som du enkelt kan bære med deg eller pakke inn i bilen.

Hvilken typer av bur finnes det?

Vi på Trademax har bur for både store og små dyr. Hos oss kan du kjøpe fuglebur, kaninhus, rasteplasser for hunder og mye mer.

Kommer dyret mitt til å trives i buret?

Absolutt. Vært bur er tilpasset etter dyrets behov, og tilbyr ulike typer av komfort. Flere bur gir blant annet dyret mulighet til å både være inne og ute på gresset. For de små dyrene som liker å hoppe og leke finnes det bur med forskjellige høydenivåer og stiger til å klatre på.

Hvilke materialer kan jeg velge mellom?

Trademax sortiment inneholder bur i forskjellige typer av tre og metall. Våre transportbur er tilgjengelige både i form av solide bur og vesker med vinduer og luftinntak i stoff. Alle burene er designet for å holde dyret trygt på plass, og samtidig gi dem best mulig komfort.

Kan man bestille buret på nettet?

Så klart. På Trademax.no kan du for eksempel kjøpe fugleburet ditt online, enkelt og behagelig. Finn det buret som passer dyret ditt best og bestill direkte fra hjemmesiden.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)