Hundehus & hundegård

309 stk produkter
2002617(1).jpg

Hunder liker å være ute på dagtid og noen ganger er det nok for dem å være i hundegård for å få stimulering. En stabil hundegård med hundehus er en god løsning å ha i hagen, da hunden får frisk luft og har en trygg plass.

Gjør det fint for hunden med en hundegård ute i hagen

Hvor kan jeg plassere hundegården min?

En hundegård er enkel å montere og du kan plassere den overalt hvor det er plass i hagen. En hundegård er et beskyttet sted for hunden din og den kan være der når du selv ikke er hjemme. Har du hundehus i hundegården, vil det også være mulig for hunden å rømme dersom det blir kaldt eller begynner å regne.

Hvor stor hundegård bør jeg velge?

Hvis du har en stor hage, kan du velge en av de større hundegårdene, spesielt hvis mer enn én hund skal bo der. Størrelsen på hundegården du velger avhenger også av hvor lenge hunden din skal være ute og om du ønsker plass til et hundehus. En mindre kennel kan fungere som en midlertidig uteplass for hunden. Mange hunder elsker å ha det trygge territoriet som en kennel betyr, men du må fortsatt sørge for at den luftes utenfor hundegården hver sjette time.

Hvorfor bør jeg ha et hundehus i hundegården min?

Et hundehytte er et lite hundehus hvor hunden din kan føle seg trygg og beskyttet. Noen hunder er ute i hundegården sin i flere timer og da er det viktig at de kan gå bort hvis det regner eller er kaldt.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)