Hundemøbler

506 stk produkter
945963(1).jpg

Er hundesofaen enkel å bruke?

Ja, husdyret ditt har både en stabil og behagelig sofa som er kledd med kunstlær og plysch. Den har en egen koselig plass, og du slipper å få hundehår i sofaen din. Putetrekket kan tas av å vaskes og denne husdyrsofaen passer like godt til for eksempel en katt.

Hvordan er hundegården konstruert?

Du kan for eksempel velge en stor hundegård med nettingvegger og en låsbar, gjenget dør. Du kan også kjøpe en hundegård som består av flere 80 cm brede paneler som du enkelt kan koble til hverandre, slik at du kan konstruere den formen på hundegården du selv vil ha.

Finnes det hundegårder med tak?

Ja, det finnes også noen modeller som enten har et overbygd tak som er åpent eller som har et polyeten tak som er flammesikkert og UV-beskyttet, sånn at hundene dine kan være utendørs og har beskyttelse mot både regn, sol og uvær. Kjøp hundegård billig hos oss.

Finnes det også hundehus og sykkelvogn til hunden?

Ja, du kan kjøpe et skikkelig hundehus i impregnert furu, som er holdbar og værbestandig. Dessuten kan du åpne taket på det, sånn at det er enkelt å rengjøre. Taket er dekket med tjærepapp. Sykkelvognen har en rask kobling, myk fjæring og nettingvegger på sidene, sånn at hunden din reiser behagelig og har frisk luft hele tiden.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)