Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 140 produkter
1
...
6

Når du ønsker å gi hunden din et trygt sted hvor den kan slappe av og sove, er en hundeseng eller hundeseng det beste alternativet. Hunder liker å ha sitt eget sted hvor de kan krype opp med et bein eller en leke, men likevel være med på det som skjer.

Ta vare på din beste venn med en komfortabel hundeseng

  • Hva skiller en hundeseng fra en hundeseng?

    En hundeseng er en myk polstret pute som du legger på gulvet og som hunden din lett kan legge seg ned på. Hundesengen kan ha litt høyere myke kanter for å gi støtte til hundens rygg og gjøre den mer koselig. En hundeseng er som et møbel og står på beina. Hundesengen kan se ut som en liten lenestol og være trukket eller ha puter.
  • Hvor kan jeg sette en hundeseng eller hundeseng?

    Hunder liker rolige hjørner, men de vil se hva som skjer i hjemmet. Det beste er å gi hunden forskjellige trygge plasser, derfor kan du ha hundeseng på kjøkkenet og la hundeseng stå et annet sted i hjemmet. Hvis du vil unngå at hunden din legger seg på sofaen eller sengen, er en hundeseng eller hundeseng et godt alternativ for vennen din.
  • Bør jeg velge en hundeseng eller en hundeseng?

    Det finnes ikke ett svar på hva som er best fordi det avhenger av hva hunden din foretrekker. Store hunder kan like å ligge rett på gulvet mens de fleste små hunder ønsker å hoppe opp, men det kommer veldig an på hva slags hund du har. Det beste er å ha en soveplass av hver.