Hopp over overskriften og gå videre.

Ikke gå glipp av SOMMERSALG - gale tilbud!

Kategorier

Kaninbur & kaninhus

42 stk produkter
Viser 24 av 42 produkter
12

På Trademax finner du et stort utvalg av kaninbur og kaninhus for å gi din kanin det beste livsmiljøet. Våre bur og hus er laget av høykvalitetsmaterialer og designet for å sikre at dine kaniner trives og føler seg trygge og komfortable. Utforsk vårt utvalg av kaninbur og kaninhus og finn den perfekte matchen for deg og dine kaniner i dag!

Hvilken størrelse på kaninbur trenger jeg?

Størrelsen på kaninburet du trenger avhenger av antall kaniner du har, og hvor mye plass du har tilgjengelig. En god tommelfingerregel er at et kaninbur bør være minst fire ganger så stor som størrelsen på kaninen. Sørg for at dine kaniner har tilstrekkelig med plass til å bevege seg, strekke seg og utforske omgivelsene sine. For nøyaktige mål, besøk Mattilsynets nettside slik at du er sikker på at du har riktig størrelse på ditt nye kaninbur.

Hvilket materiale er best for et kaninbur?

De vanligste materialene for kaninbur er tre og metall. Begge materialene er holdbare og trygge for kaniner. Trebur gir en naturlig følelse og er mer visuelt tiltalende, mens metallbur er enklere å rengjøre og har bedre ventilasjon. Både tre- og metallbur kan være et godt valg, det er viktig å velge et bur som er egnet for dine kaniners behov og din livsstil.

Hvilke tilbehør trenger jeg til mitt kaninbur?

Det finnes noen grunnleggende tilbehør som de fleste kaniner trenger i buret sitt. Dette inkluderer en vannflaske eller vannskål, en matskål, en høyhekk eller høyball, et toalett eller en urinmatte og en koselig soveplass. Andre tilbehør som kan være nyttige inkluderer leker, gnagebein og en solbeskyttelse. Tenk på å velge tilbehør som er trygge for din kanin og som passer størrelsen på ditt kaninbur.