Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Kjøkkentekstiler

79 stk produkter
Viser 24 av 79 produkter
1
...
4

Ved å la din personlige stil gjenspeiles i kjøkkentekstilene dine, kan du virkelig sette tonen for kjøkkenet ditt. Du kan skape et kult interiør med kjøkkentekstiler i sterk kontrast til fargene som allerede er på kjøkkenet. Ønsker du en mer dempet og harmonisk følelse på kjøkkenet, kan du velge kjøkkentekstiler i dempede, kanskje naturlige farger. Det beste med kjøkkentekstiler er at hos Trademax er de både billige og av høy kvalitet, så du kan skifte ofte og skape ulike følelser avhengig av årstid og humør.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvilken type kjøkkentekstiler tilbyr Trademax?

  Enten du er på utkikk etter et nytt forkle, er på utkikk etter gode grytekluter eller rett og slett ønsker å skape et vakrere interiør på kjøkkenet ditt ved hjelp av tekstiler, finner du garantert noe du liker i vårt utvalg av kjøkkentekstiler. Tekstiler er både utrolig viktige og nyttige for kjøkkenet. Her finner du kvalitetsduker, kjøkkenhåndklær, servietter, forklær med mer i ulike farger og mønstre. Gjennom harmonisering av kjøkkentekstiler kan du enkelt skape en enhetlig stil på kjøkkenet ditt.
 • Hvilken farge skal jeg bruke til tekstiler på kjøkkenet?

  Det er gøy med interiørdesign, spesielt hvis du kan variere det. Ved å kjøpe stilige kjøkkentekstiler avhengig av årstid kan du raskt skape forandring og gjøre interiøret koseligere. Kanskje er det gøy å pynte med rød håndklær og bruke rødt forkle når julen nærmer seg. Du kan da bytte ut kjøkkentekstiler med noe lettere når våren nærmer seg. Hvis du vil være tradisjonell, kan du ha røde kjøkkentekstiler til jul, gule i påsken og lyse, kanskje florale, om sommeren. Når høsten kommer med stormskritt, kan det være koselig å få inn sterke, litt dystre farger på kjøkkentekstilene.
 • Hvorfor trenger jeg kjøkkentekstiler?

  Hvert kjøkken trenger et sett med kjøkkenhåndklær som er nyttige på mange måter, inkludert tørking av hender, servise og vasken. Du bør også ha et sett med grytekluter og understell for å beskytte deg mot varme gjenstander.
 • Hvilke varemerker har Trademax på kjøkkentekstiler?

  Vi på Trademax har samlet mange godt likte og populære varemerker. Her kan du for eksempel kjøpe kvalitets kjøkkentekstiler fra Lord Nelson, In Living og vårt eget varemerke. Bytt ut dine gamle tekstiler med nye og friske og skap en stor forandring i kjøkkeninnredningen uten å bruke en formue. Når det kommer til forklær er det alltid greit å ha noen forskjellige å velge mellom. Da blir det også lettere når du skal vaske en – da har du alltid en annen klar.