Møbeltrekk

47 stk produkter
1102764(1).jpg
Med stilige møbeltrekk forlenger du levetiden til møblene dine samtidig som du gir dem et nytt stilig utseende. Bla gjennom vårt store utvalg og bestill trekket som passer best til dine behov.

Vanlige spørsmål og svar

Hvorfor trenger jeg møbeltrekk?

Møbler tåler mye slitasje, men det er selvfølgelig grenser for hva de tåler. Det er derfor viktig å beskytte dem slik at du kan forlenge levetiden samtidig som møblene beholder sitt fine utseende.

I hvilke materialer kan jeg kjøpe stoltrekk?

Trenger stolen din et nytt utseende? Hos Trademax finner du et bredt utvalg av stoffer og modeller å velge mellom. Skal stolene brukes hver dag, bør du vurdere å bruke myke stoffer som er skånsomme mot familiemedlemmenes rygg, rumpe og lår. Du kan også velge festlige møbeltrekk til mer spesielle anledninger som bryllup eller fest hvor du ønsker noe fint.

Hvordan vasker jeg møbeltrekket mitt?

Hvis stoffet ditt ikke passer i vaskemaskinen, kan du vaske det for hånd. Bruk vanlig vaskemiddel og varmt vann, sørg for at du leser vaskeanvisningen før du starter. Når du har vasket trekket, heng det på et vaskestativ eller en dør slik at det kan tørke skikkelig.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager