Sengesett

375 stk produkter
Kampanje
ef6313dcae5bea06963bdbf60ad0bde125f59cfe.jpg
Populære filtreringer

Å sove godt er virkelig fantastisk, og vi ønsker alle en god søvn. I vårt store sortiment av sengesett og dynesett for både dobbeltsenger og enkeltsenger finner du mange muligheter til å sove komfortabelt. Velg fargen, stilen og designet som passer ditt soverom og sovekomforten du ønsker.

Gi deg selv en overraskelse på soverommet med et nytt dynetrekksett

Hvilken farge passer best på sengesettet mitt?

Den beste fargen du kan ha på sengesettet er en farge du liker. Du bør sove godt og forhåpentligvis ha gode drømmer, så velg farger og mønstre som gjør deg harmonisk. Du kan også velge komplementære farger på lakenet og sengeteppet, for å skape enda mer harmoni på soverommet. Det er lettere å våkne glad hvis fargen og mønsteret på sengesettet ditt gjør deg glad før du sovner.

Hvordan holder jeg dynesettet mitt fint?

Vask dynetrekket ditt ofte og grundig for å fjerne skitt på riktig måte. Husk da å oppbevare lakenene dine tørt, slik at de holder seg friske etter vask. Det beste både for fibrene i dynesettene dine og for miljøet er faktisk å ikke bruke tøymykner når du vasker. Hvis du henger klesvask ute, husk at solen kan falme fargene i dynesettene dine.

Hvor ofte bør jeg bytte sengetøy?

Noen synes det er nok å skifte sengetøy og sengesett annenhver uke, og andre føler at de må skifte hver uke. Alt avhenger av hvor mye du svetter om natten og hva du selv synes er behagelig. Hvis du lufter sengetøyet og sengetøyet før du rer opp sengen, holder du sengetøyet friskere.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje