Sengeteppe

93 stk produkter
SALG
a384f58103bfc7c97be8d61d04a846356e3c8300.jpg

Innredningen på soverommet ditt skal kommunisere harmoni og god søvn. At vi sover godt er avgjørende for vår helse og velvære, noe som betyr at hver detalj på soverommet ditt er viktig. For å finne den vakre stilen som får roen til å dukke opp så snart du kommer inn på soverommet ditt, er et sengeteppe ekstremt viktig. Finn ditt stilige og koselige sengeteppe i vårt brede utvalg. Uansett hva som trengs for å gjøre soverommet ditt vakrere og innbydende ved hjelp av et sengeteppe, har vi det.

Gi soverommet hverdagslig skjønnhet med et sengeteppe

Bør jeg velge et mønstrete eller ensfarget sengeteppe?

Mønster eller ikke på sengeteppet ditt avhenger av både omgivelsene og andre interiørdetaljer. Har du mønstret tapet gir det et roligere inntrykk på soverommet om du har et vanlig sengeteppe. Med slette vegger er det imidlertid fint med et mønstret sengeteppe som liver opp. Du kan da velge å ha pynteputer som enten går i samme stil som sengeteppet eller som knekker av.

Bør jeg ha sengeteppe til en dobbeltseng som består av to enkeltsenger?

Selv om dobbeltsengen din består av to enkeltsenger, er det vanligvis best å lage sengen med et enkelt sengeteppe.

Trenger jeg alltid et sengeteppe på sengen?

Å ha sengetepper over sengen får soverommet til å se penere og roligere ut. Når det er sagt, har du ikke alltid energi eller tid til å ta på deg sengeteppet. Et triks er å jevne ut dyner og puter og deretter brette opp sengeteppet litt på sengen, så får du fort et velgjort inntrykk.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG