Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 2 av 2 produkter

Populære filtreringer

De elegante fløyelsoverkastene du finner hos oss på Trademax gir en koselig og vakker følelse i soverommet ditt. Fløyel har en glans og dybde som gjør at sengeteppet eller overkastet føles eksklusivt, og det er mykt og behagelig å legge seg og hvile på sengen. Et fløyelsoverkast kan også brukes på andre møbler enn sengen, for eksempel i stuen på sofaen eller lenestolen, fordi det passer inn i alle sammenhenger. Med et sengesett i fløyel får soverommet ditt en ny harmoni, og du kan kombinere det med dekorative puter i andre materialer og matchende farger.

Hva passer sammen med et fløyelssengeteppe?

Fløyel er et materiale som gir eleganse til et rom, men passer likevel inn med enklere innredning. Hos oss på Trademax finner du fløyelssengetepper i flere farger og størrelser. Hvis du velger å kombinere fløyelssengeteppet ditt med interiør i gull og silke, blir det elegant, men det blir like vakkert sammen med lin og tre-detaljer.

Hvilke fordeler har et fløyelsoverkast?

De moderne fløyelssengeteppene du finner hos oss på Trademax gir en myk og behagelig følelse og rynker ikke. Hvis du vil bruke fløyelsoverkastet ditt som en ekstra dyne når du legger deg, vil det varme godt. Fløyel passer godt med både moderne og tidløs innredning og har den ""diskrete sjarmen"" som gjør det enkelt å dekorere og møblere rommet rundt.

Hvordan tar jeg vare på et fløyelsoverkast?

Et fløyelssengeteppe vaskes best på renseri. Materialet har en ""lugg"" som kan bli ødelagt hvis det vaskes i maskin. Gni ikke bort en flekk med en fuktig klut, men tørk bort flekken umiddelbart fordi det vanligvis tar litt tid før væsken suges opp av stoffet. Hvis du har spørsmål om våre fløyelsoverkast, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.