Sengetøy TILBUD

185 stk produkter
a384f58103bfc7c97be8d61d04a846356e3c8300.jpg

Vi tilbringer en stor del av tiden vår i sengen og søvnen vår, og hvor godt vi sover påvirker velvære og helse. En god seng er selvfølgelig viktig, men også sengetøy kan påvirke hvor godt vi sover. Hos oss på Trademax kan du for øyeblikket finne mange av sengetøyene våre på SALG.

SALG på sengetøy av god kvalitet

Hva bør jeg tenke på når jeg velger sengetøy på SALG?

Når vi velger sengetøy, tenker vi vanligvis bare på hvordan det ser ut og matcher resten av interiøret. Det kan selvfølgelig også være viktig, men sengetøy er så mye mer. Det er kvalitet og holdbarhet, men også materiale og følelse. Noen sengetøy er mer matte mens andre er glansfulle og myke som silke. Det finnes også sengetøy som varmer bedre, som for eksempel flanell. Andre materialer er derimot kjøligere. Å velge sengetøy etter årstid, eller om du er en mer frysen eller varm person, er derfor ikke dumt. I Trademax salgssortiment finner du massevis av sengetøy i luksuriøs sateng og kjølig og behagelig bomull.

Hvordan vasker jeg sengetøyet mitt?

Sengetøy skal vaskes på høyest mulig temperatur for å bli kvitt midd og bakterier. Men du må selvfølgelig følge vaskeinstruksjonene som står på sengetøyet. Helst bør du vaske sengetøyet ditt hver eller annenhver uke, avhengig av hvor mye du svetter og om du er allergisk mot midd eller støv. Hvis du har spørsmål om sengetøyene som Trademax har på SALG, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice så hjelper vi deg.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG