Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Innerputer

14 stk produkter
Viser 14 av 14 produkter
Det er putetrekk som står for stilen, men innerputene er minst like viktig. Det er den som står for form og komfort. Skap deg derfor en koselig og herlig følelse med nye innerputer. Velkommen til å utforske vårt brede sortiment av innerputer billig online.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvilken størrelse på innerputer?

    Vanligvis anbefaler vi at du velger en innerpute som er litt større enn putetrekket. Om du har et trekk som har målene 45x45 velger du en innerpute med målene 50x50. Da får du en luftigere pute. Det er så klart opp til hver og en å kjøpe den innerputen som best møter behovene du har.
  • Hvilken fylling skal puten min ha?

    Hvilken fylling puten din skal ha er også en smakssak. Materiale som dun og fjær er lett å arbeide med, gir bra støtte og har lang livslengde. Innerputer som har fiberfylling er designet for å etterligne naturfylling. De er betydelig mer lettstelte enn puter med naturfylling.
  • Hvilke forskjellige innerputer tilbyr Trademax?

    Hos Trademax kan du finne mange ulike innerputer i mange forskjellige størrelser. Vi har innerputer i standarmål 50x50, men tilbyr også større størrelser som 70x50. Alle våre puter beholder formen sin og gir en god støtte.