Hopp over overskriften og gå videre.

AXI – fordi enhver hage trenger et lekehus

Hvis du har prøvd å få barna ut i frisk luft uten hell, så er et AXI lekehus det du trenger. Barna vil frivillig løpe ut og utforske kreativiteten sin med et fantastisk lekehus i hagen.

Hvilke produkter tilbyr AXI?

AXIs sortiment består av lekehus, som det populære lekehuset AXI Milan, og tilbehør som sklier, sandkasser og husker. Et tips er også å supplere med detaljer som AXI telefon, AXI postkasse eller AXI kikkert. Du finner alt det og mye mer hos oss hos Trademax.


Hvilke lekehus fra AXI finner jeg hos Trademax?

Trademax tilbyr en rekke forskjellige lekehus fra AXI til du skal kunne finne det lekehuset som passer best for barna som skal skape minner i det. Vi har det populære lekehuset AXI Milan, lekehuset Crooked Emma og Safari Simba Playhouse og mye mer.


Er AXI lekehus trygge?

Produktene fra AXI holder høy kvalitet og oppfyller alle sikkerhetskrav. Alle overflater er bygget med barnets beste i tankene for å minimere risikoen for fall og fastklemming. Produktene er også miljøvennlige og er laget av miljømerket sedertre med lang levetid. Kjøp barnas nye favorittlekehus hos oss på Trademax og nyt trygge, miljøvennlige og lekne stunder.

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter