Chemoform

Chemoform - alt innen basseng og spa

Chemoform Scandinavia tilbyr et komplett utvalg av basseng- og spa-produkter. Her finner du alt fra hagebassenger til mer avanserte bassengprosjekter.

Chemoform - ledende i Europa innen bassengindustrien siden 1962

Chemoform Scandinavia ble grunnlagt i 2005 som en del av Chemoform Group, som er et ledende selskap i Europa for basseng. Chemoform ble grunnlagt i 1962 og har, etter mer enn 60 år i bransjen, tilegnet seg uvurderlig kompetanse og er blitt et kjent merke. Chemoform er et familieeid selskap med 550 ansatte i mer enn 10 land. Hovedkontoret ligger utenfor Stuttgart i Sør-Tyskland, hvor de også har mesteparten av sin produksjon. Grunnideen til Chemoforms er å levere produkter til kunder som oppfyller alle behov, ønsker og budsjettvalg. Derfor finner du produkter i alle prisklasser i Chemoforms brede utvalg.


Chemoform hos Trademax

I vårt sortiment av produkter fra Chemoform finner du alt fra nedgradve bassenger til frittstående bassenger, tilbehør og badeleker - alt du kan trenge for at kjøpet av basseng skal bli komplett! Leter du etter et luksuriøst frittstående basseng i stilig design som forvandler hagen din til et luksushotell og sommerens høydepunkt? Eller kanskje et vakkert nedgravd basseng der du kan nyte sommerkveldene? Trenger du å kjøpe en ny bassengstige, rengjøringsprodukter, en hov eller annet tilbehør? Uansett hva du skulle trenge finner du det i vårt sortiment fra Chemoform.


Viser 23 prisverdt produkter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager