107026.jpg

Chemoform

Chemoform - alt innen basseng og spa

Chemoform Scandinavia tilbyr et komplett utvalg av basseng- og spa-produkter. Her finner du alt fra hagebassenger til mer avanserte bassengprosjekter.

Chemoform - ledende i Europa innen bassengindustrien siden 1962

Chemoform Scandinavia ble grunnlagt i 2005 som en del av Chemoform Group, som er et ledende selskap i Europa for basseng. Chemoform ble grunnlagt i 1962 og har, etter mer enn 60 år i bransjen, tilegnet seg uvurderlig kompetanse og er blitt et kjent merke. Chemoform er et familieeid selskap med 550 ansatte i mer enn 10 land. Hovedkontoret ligger utenfor Stuttgart i Sør-Tyskland, hvor de også har mesteparten av sin produksjon. Grunnideen til Chemoforms er å levere produkter til kunder som oppfyller alle behov, ønsker og budsjettvalg. Derfor finner du produkter i alle prisklasser i Chemoforms brede utvalg.


Chemoform hos Trademax

I vårt sortiment av produkter fra Chemoform finner du alt fra nedgradve bassenger til frittstående bassenger, tilbehør og badeleker - alt du kan trenge for at kjøpet av basseng skal bli komplett! Leter du etter et luksuriøst frittstående basseng i stilig design som forvandler hagen din til et luksushotell og sommerens høydepunkt? Eller kanskje et vakkert nedgravd basseng der du kan nyte sommerkveldene? Trenger du å kjøpe en ny bassengstige, rengjøringsprodukter, en hov eller annet tilbehør? Uansett hva du skulle trenge finner du det i vårt sortiment fra Chemoform.


Viser 6 prisverdt produkter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager