Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

EGLO – belysning med fokus på design og kvalitet

EGLO er varemerket som tilbyr belysning i alle mulige former og stiler. I sortimentet fra EGLO finner du blant annet bordlamper, pendellamper, taklamper, spotlights, utendørsbelysning og baderomsbelysning.

Belysning til hjemmet – fra 1969 til i dag

Startsignalet for EGLO gikk i 1969 når Ludwig Obwieser lanserte firmaet EGLO Leuchten, og året der på åpnet den første egne fabrikken i Østerrike. Siden da har EGLO blitt store og ved midten av 1980-tallet hadde de etablert seg som en av de ledende europeiske armaturprodusentene. I dag er EGLO en av de mest fremgangsrike leverandørene av dekorative belysningsløsninger til hjem over hele verden.

 

Inspirasjonen kommer utenfra

Med sin ledende posisjon i markedet, er det ikke overraskende at EGLO er en av de store trendsetterne innen belysning. Gjennom deres stadige utveksling med sine kunder og samarbeid med kjente designere, sikrer de at alle produktene deres holder en høy kvalitet og et moderne design. I utviklingen av nye produkter verdsetter EGLO sine kunders meninger og ønskemål veldig mye. Dette med ambisjonen om å kunne tilby tilpassede belysningsløsninger for alle typer hjem.

 

Sånn sikkerhetsstiller EGLO høy kvalitet

EGLO stiller høye krav til kvaliteten på sine produkter og tjenester. Derfor har de en veldig nøye overvåking av hele arbeidsprosessen, fra produktideé til ferdig produkt. Med kompetent og trent personell, kvalitetssikringssystemer og pålitelige partnerskap, kan de garantere kvaliteten de ønsker for sine produkter. Dette går hånd i hånd med deres miljøtenkende. EGLO beskytter miljøet ved å bruke bare resirkulerbar og miljøvennlig emballasje, og ved å holde nede desentraliserte lag med transportavstandene.

61 stk produkter
Viser 24 av 61 produkter
1
...
3