Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Fondaco - skaper personlige hjem

Med sin høyborg i tekstilmekkaet Borås, streber Fondaco etter å være med på å skape personlige hjem med en følelse av hygge og varme med et moderne preg. I deres brede utvalg av hjemmetekstiler er vi sikre på at du vil finne inspirasjon og produkter som liver opp hjemmet ditt. Med alt fra bordtekstiler, gardiner, sengetøy og gulvtepper til gode priser er det noe for enhver smak.

Hva inngår i Fondacos sortiment?

Fondaco tilbyr alt innen hjemmetekstiler og har noe for alle rom i hjemmet. Til kjøkkenet finnes duker i alle farger og mønstre samt dekkeunderlag som liver opp kjøkkenbordet ditt. Ønsker du å fornye stuen finnes det puter og gardiner i matchende stiler som gir rommet et enhetlig utseende eller varme tepper å hvile føttene på. Til soverommet tilbyr Fondaco nydelig sengetøy, sengesett og dekorative sengetepper. I tillegg til større tekstiler finnes det et bredt spekter av tilbehør som gardindusker for en ekstra interiørdetalj.

Når ble Fondaco grunnlagt?

Fondaco er et familieeid grossistselskap grunnlagt i 1969. De har lang erfaring innen hjemmetekstiler som har ført til at de har skapt et personlig og unikt sortiment med fokus på rimelig kvalitet. I Borås finner vi Fondaco i en gammel fabrikk med luftige lokaler som puster historie med store vinduer hvor det fine utstillingsrommet deres alltid er åpent for alle som har lyst til å stikke innom og ta en titt eller bare ta en kopp kaffe og prate litt. De fokuserer på å ha et nært og personlig forhold til kundene sine som gjenspeiles i produktene deres.

Hvordan innreder jag med tekstiler?

Det er nok ingenting som kan skape en så koselig og herlig følelse i interiøret enn tekstiler. Vakre pynteputer, myke plagg og pyntelaken – alt gjør hjemmet mykere og varmere. I Fondacos brede sortiment kan du velge mellom mange forskjellige boligtekstiler av høy kvalitet til en god pris. Enten du liker klassisk, landlig eller moderne innredning, vil du garantert finne hjemmetekstiler som passer til dine rom.

30 stk produkter
Viser 24 av 30 produkter
12