KWA

KWA – hagemøbler siden 1946

Etter 65 år i bransjen spiller KWA en viktig rolle i den svenske like mye som i den europeiske hagemøbeltradisjonen. Hos KWA finner du hagemøbler av høyeste kvalitet som er utviklet og foredlet i flere tiår for å oppnå den kvaliteten, designet og komforten som kjennetegner deres produkter i dag.

Miljøvennlige og holdbare hagemøbler fra KWA

KWA lager møbler for deg som har høye krav på kvalitet, design og komfort. Møblene er produsert av tømmer fra svenske skoger i sin egen fabrikk i Knäred. Fremstillingsprosessen stiller høye krav på miljøvennlighet, holdbarhet og kvalitet – hele veien fra kappsaging til ferdig produkt. Med hagemøbler fra KWA kan du kjenne deg trygg med at du kjøper et produkt som er laget på en holdbar måte i svensk furu av høyest kvalitet og som står i år etter år!


Hagemøbler for alle hager og uteplasser

KWA tilbyr et bredt sortiment av hagemøbler i forskjellige kombinasjoner, størrelser og design. Felles for produktene deres er høy kvalitet og komfort. Uansett om du innreder en liten plass på balkongen eller en stor hage, så finner du hva du søker hos KWA. Under flere år har møblene tilpassets til perfeksjon for å kunne klare å stå ute under åpen himmel i vårt nordiske klima – i vått og tørt, år ut og år inn!

Viser 3 prisverdt produkter
brandBanner
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager