Vaskekurv

Viser 45 prisverdt produkter
Sorter etter

Skittentøyskurv til enklere og finere bad

Har du en skittentøyskurv som bare står og ser kjedelig ut? Eller er det så ille at du samler klesvasken din i plastposer når du venter på en vasketid eller bare ikke gadd noe annet? Ta og bytt til en skittentøyskurv i et fint design med flere fack. Tilværelsen blir enklere og morsommere med en billig skittentøyskurv fra Trademax. Velg mellom ulike materialer og størrelser og handle billig online!

Hvilken størrelse på skittentøyskurven skal jeg velge?

Du skal velge skittentøyskurv etter størrelsen på husholdet ditt. Til en person kanskje det holder med en vanlig skittentøyskurv for bad, mens det større husholdet trenger en skittentøyskurv med 3 fack til forskjellige typer av vask.

Hvilke material passer best til en skittentøyskurv?

Når det gjelder materialet til skittentøyskurven din, går det bra å velge hva som helst. Det finnes fine skittentøyskurver i ulike materialer, også i tre og alle har sin sjarm. Det fungerer bra uansett. Ikke la klesvasken ligge fuktig for lenge i skittentøyskurven din!

Hvilke fordeler finnes det med en skittentøyskurv med flere fack?

De fleste har begrenset plass på badet sitt og ikke har plass til flere skittentøyskurver. Da er det supert og dessuten arbeidssparende å kunne grovsortere klesvasken din med en gang. Du kan separere 40-vask og 60-vask eller lysere og fargede plagg fra begynnelse også slipper du ødelegge plagg.

Hvordan skal jeg tenke når det kommer til farger?

Om du allerede har valgt fargeskala på badet ditt følger du den, ellers så finnes det flere varianter, som flerfargede til brun eller svart skittentøyskurv. Noen av skittentøyskurvene kan for eksempel brukes som en krakk.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Stil
Pris
Utseende