Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 962 produkter
1
...
41

Kjøkkenet er hjertet i et hus. Uansett hvor familien er resten av dagen samles de til frokost og middag. Derfor er det ikke rart at mange legger så mye omsorg og arbeid i å ha et fint kjøkken det er en fornøyelse å være i. Mange velger også å ha vaskerommet sitt i nærheten av kjøkkenet, slik at alt viktig er samlet.

Kjøkken og vaskerom, hjemmets hjerte og behagelighet

  • Hvordan velger jeg kjøkkeninnredningen?

    Valg av kjøkkeninnredning krever litt planlegging. Hvis du nettopp har flyttet inn, kan det hende du trenger et supplement til det du allerede har. Du har sikkert allerede det mest grunnleggende av tallerkener, bestikk, glass og lignende. Kanskje du også har kaffetrakter, brødrister og lignende kjøkkenutstyr. Men hvis du har flyttet til et større sted, kan det være nødvendig med flere ting for å fylle opp kjøkkenet. Se for deg hva du vil skal skje på kjøkkenet. Hvordan ser en dag ut? Velg skap, dekorasjon og utstyr basert på det målbildet.
  • Hva trengs for inventar i et vaskerom?

    Vaskerommet ditt trenger ikke mye inventar. Men de som trengs er viktige. Du trenger et skap for å oppbevare vaskemiddel, tøymykner og lignende. Skittentøyskurver for ulike typer tøy (farge, materiale osv.) er også et tips. Strykebrett kan også være greit å ha på et vaskerom.
  • Kan jeg få et svart kjøkken?

    Selvfølgelig kan du ha et svart kjøkken. Du velger selv hvilke farger du har på kjøkkenet ditt. Spesielt svart er en farge som har blitt stadig mer populær å ha på kjøkkenvegger den siste tiden. Bare sørg for å ha mye lys i rommet.