Benkeplate & kjøkkenbenk

70 stk produkter
Kampanje
1250396.jpg

Ekte øyeblikk skapes ved kjøkkenbenken. Middager med familie og venner. Frokost før dagens arbeid. Store fester. Har du en god benkeplate på kjøkkenet, har du gode forutsetninger for å skape alle de øyeblikkene og minnene som gjør livet så mye mer verdt.

Må kjøkkenbenken din oppgraderes med ny benkeplate?

Hva er en laminatbenkeplate?

Selve laminat betyr at materialet består av forskjellige lag som limes sammen. Teknikken er vanlig for både gulv og bord, men også ved bygging av båter i trematerialer. En benkeplate i laminat har vanligvis en slitesterk overflate som imiterer materialer som tre eller stein.

Er det dyrt å ha en benkeplate i eik?

Ja, det er det. I hvert fall sammenlignet med flere andre tresorter. Eik er slitesterk, populær og eksklusiv. Bare 1,7 % av alt trevirke som kommer på markedet hvert år er eik. Dette fordi et eiketre må vokse i 150 år før det kan felles og gjøres om til for eksempel en benkeplate i eik. Du kan imidlertid finne billige benkeplater i eik hos oss på Trademax.

Kan benkeplaten på kjøkkenet mitt være laget av metall?

Selvfølgelig kan benkeplater på kjøkkenet også være helt i metall. Metall er slitesterkt og lett å holde rent. Skal benkeplaten din kombineres med kjøkkenvasken, blir metall ekstra fleksibelt da alt kan passe sammen i én enhet. Metall er et stilig og fleksibelt alternativ.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje