Hopp over overskriften og gå videre.

Ikke gå glipp av SOMMERSALG - gale tilbud!

Kategorier

Baderomslamper

94 stk produkter
Viser 24 av 94 produkter
1
...
4

Et funksjonelt bad er avhengig av god belysning. Leter du etter baderomslamper til et nytt eller gammelt bad? Vi har de modellene du trenger uavhengig av stilen til ditt baderom. Hos Trademax har vi flere kvalitetslamper til svært konkurransedyktige priser. Våre lamper er spesiallaget for å tåle forholdene på et bad. De takler damp og andre utfordringer som oppstår ved bruk av for eksempel dusj. Våre baderomslamper er konstruert for å tåle mye over mange år. Ønsker du å kjøpe lamper som kan gi ditt bad en ny dimensjon? Da bør du investere i baderomslamper fra Trademax!

Baderomsbelysning for dine behov

Det finnes ikke mange rom der vi er like avhengige av god belysning som i baderommet. En bra baderomsbelysning kan være avgjørende for din baderomsopplevelse og for hvordan du vil føle deg resten av dagen. Med bra baderomsbelysning har du mulighet både til å fikse deg sånn at du føler deg bra resten av dagen, i tillegg til å ha en avslappende stund på badet. Tenk hva litt lys kan gjøre?!

På Trademax har vi et tilbud av ulike typer baderomsbelysning i form av:

  • Vegglamper
  • Speilbelysning
  • Takspotter
  • Taklamper

Kombiner gjerne ulike typer av baderomsbelysning slik at du har rett belysning der du trenger det. Finn rett belysning for deg og dine behov på Trademax og vi frakter varen hjem til deg!