Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 16 av 16 produkter

Det er få rom vi tilbringer så mye tid i som på badet. Det kan derfor være verdt å legge litt ekstra innsats på interiøret der inne. Ved å sette opp en eller flere baderomslamper på veggen kan du gjøre rommet både praktisk og hyggelig. Finn din favoritt i vårt utvalg og bestill den billig og enkelt fra oss på Trademax.

Hva er funksjonen til vegglampen på badet?

Det finnes flere forskjellige typer baderomslamper som festes på veggen. Lyset kan være mer eller mindre konsentrert, mykt eller hardt og stråle oppover, nedover eller til sidene. Vegglamper fungerer ofte som et supplement til taklampen. Vanligvis har en vegglampe en spesifikk funksjon, som å gi god belysning til for eksempel hudpleie, skape stemning eller belyse en interiørdetalj.

Hvor passer det best med en vegglampe på badet?

Mange velger å montere en eller flere baderomslamper på veggen i nærheten av rommets speil. På denne måten får du arbeidslys når du speiler deg i forbindelse med barbering, sminke og annet. Det er også populært med dempet belysning på veggene for å skape en koselig atmosfære.

Hvordan vet jeg hvilken vegglampe som er godkjent for bruk på badet?

Les hvilken IP-klassifisering vegglampen har. Dette angir hvor støv- og vanntett den er, som avgjør hvor og om den kan plasseres på badet.

Kan jeg montere en vegglampe på badet selv?

Kombinasjonen av elektrisitet og vann på badet kan være farlig. Derfor bør man vanligvis ikke installere baderomsbelysning på egen hånd, men ansette en autorisert elektriker for å montere vegglampen på badet.