Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 116 produkter
1
...
5

Populære filtreringer

Med en gulvlampe fra Trademax får du akkurat den belysningen du ønsker og har behov for. Vi har et bredt utvalg av gulvlamper i ulike utførelser og design for alle anledninger. Uansett om du trenger en koselampe eller en leselampe, har vi noe for deg. Du kan enkelt skape en stemningsfull belysning i hjemmet ditt med en praktisk og stilig gulvlampe. Det blir et fint komplement til en taklampe eller vegglampe. Ta en titt på vårt utvalg av gulvlamper og la deg inspirere av alt det fine vi har å tilby. Hos Trademax finner du den perfekte gulvlampen for hjemmet ditt.

Vanlige spørsmål og svar om gulvlamper

Hvor kan jeg plassere en gulvlampe?

En gulvlampe kan brukes i mange forskjellige anledninger og lampen er veldig anvendelig. Du kan ha en gulvlampe som en behagelig og rolig koselys. Det finnes også gulvlamper som gir mer lys og er egnet når du skal lese eller håndarbeide. En gulvlampe kan også plasseres ved et skrivebord slik at du får god belysning når du sitter og arbeider.

Hvordan velger jeg riktig gulvlampe?

Før du kjøper en gulvlampe, bør du tenke over hvilken funksjon du vil at lampen skal ha. Hvis du er på jakt etter en gulvlampe til lesekroken, er det praktisk med en modell med en eller flere armer. Da kan du enkelt justere lyset og punktbelyse etter behov. Hvis du ønsker at gulvlampen skal øke trivselsfaktoren i hjemmet ditt og gi en stemningsfull belysning, velger du en gulvlampe som du synes oppfyller det for deg.

Passer gulvlamper i alle hjem?

Trademax har praktiske og fine gulvlamper for alle hjem. Du kan velge blant ulike materialer som blant annet messing, krom, tre, kobber og metall. Uansett om du vil ha en gulvlampe i retrostil eller en i moderne design, finner du noe som passer i vårt brede utvalg av gulvlamper.