Retro gulvlamper

2 stk produkter
  • Retro
1163976(2).jpg

Når du ønsker å skape en koselig atmosfære med belysning, kan det være lurt å bruke en gulvlampe. Fordelen med en gulvlampe er at den er flyttbar og kan plasseres der det er behov for lys. Gulvlampen gir også praktisk belysning, for eksempel ved lesesofaen. At en lampe beskrives som praktisk, betyr ikke at den er stygg - tvert imot! Ta en titt på vårt utvalg av stilige retro gulvlamper på Trademax.

Stilig retro gulvlampe

Kan jeg få rødt lys i en retro gulvlampe?

Ja, du kan få nesten hvilken som helst belysningsfarge i din retro gulvlampe. Med dagens LED-teknologi kan du kjøpe LED-pærer som ser ut som klassiske glødepærer og passer til sokkelen i gulvlampen. En morsom ting med LED-lys er at de kan ha alle tenkelige farger. Det finnes til og med LED-pærer som du kan endre belysningsfarge på. Besøk en godt utstyrt belysningsbutikk, så vil du finne mange spennende alternativer. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du trenger litt tips på veien.

Hvor sitter lysbryteren på en retro gulvlampe?

Lampeknappen kan være plassert på forskjellige steder på en retro gulvlampe, avhengig av modellen. Den kan være plassert på lampen, langs ledningen eller nede ved gulvet. Det finnes mange forskjellige løsninger hvis du ønsker å plassere lampen der det er vanskelig å nå lampen, et alternativ er å koble lampen til en smartplugg og dermed kunne styre lampen via telefonen. I godt utstyrte elektronikkbutikker finnes det skjøteledninger og adaptere som du kan kontrollere med en fjernkontroll. Supert for de som synes det er vanskelig å bøye seg ned for å tenne gulvlampen.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Stil (1)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)