Kjøkkenlampe

3 403 stk produkter
Kampanje
1220324(1).jpg

En taklampe er kjøkkenets midtpunkt. Det er der det meste av lyset kommer fra og det første du ser når du kommer inn på kjøkkenet. Derfor er det så tydelig om kjøkkenlampen er valgt med omhu eller ikke. Her hos Trademax finner du et stort utvalg kjøkkenlamper slik at du får en taklampe som passer til ditt kjøkken.

Kjøkkenlampen er midtpunktet av kjøkkenet

Hvordan installerer jeg en kjøkkenlampe?

Det viktigste å tenke på her er kjøkkenlampens vekt i forhold til takets bæreevne. Er det et tak med tykke trestendere er det ikke noe problem, så lenge du setter en skikkelig krok i en stendere. Hvis taket er konstruert på en annen måte, må du først finne ut hvordan det ser ut slik at du ikke risikerer at taklyset faller ned.

Hvordan kobler jeg til kjøkkenlampen?

Tilkoblingen av kjøkkenlampen din avhenger av om lampen har støpsel og taket har stikkontakt. Hvis de har dette, er det bare å koble til og slå på lysbryteren. Mangler tilkobling på den ene eller andre siden, kreves det hjelp av en elektriker for å få det til. Forsøker du elektriske installasjoner selv, risikerer du ikke å få erstatning fra forsikringsselskapet dersom noe skulle skje.

Hvilke pærer bør jeg ha i kjøkkenlampen min?

Kjøkkenlamper kan ha flere forskjellige typer lyspærer, men den vanligste er en lyspære med bred sokkel (E27). Noen kan også ha en smal base (E14). I dag er det mest vanlig å ha en eller annen form for lavenergilampe, som LED. Sørg for å velge en varm tone slik at du får en koselig atmosfære.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje