Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Lampe soverom

1423 stk produkter
Viser 24 av 1423 produkter
1
...
60

Kom til ro om kvelden med gode soveromslamper.

Å velge rett belysning i soverommet, er like viktig som å velge rett seng. Vi behøver rett type av energiflyt for å kunne slappe av og hvile ordentlig. En soveromslampe behøver ha funksjonen å være tilstrekkelig sterk for at du skal kunne lese på kvelden, men samtidig ikke være for sterk, slik at du blir blendet om du skulle våkne på natten.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilken type soveromslampe er best?

Hvilket design som er best for en soveromslampe, varierer selvfølgelig fra person til person, men å velge lys til din soveromslampe er viktigere enn designet. Siden du vil kunne slappe av på soverommet, er det best om du bruker pærer med et varmt lysskinn. Det får deg til å slappe av på kvelden, og deretter å sove godt på natten.

Kan jeg installere min soveromslampe selv?

Du kan selvfølge installere dine lamper selv. Om du derimot skulle behøve legge om ledninger, så må du kontakte en kvalifisert elektriker. Men å installere din soveromslampe selv går bra, så lenge det finnes sikre uttak å benytte seg av.

Hvilken lyskilde skal jeg ha i min soveromslampe?

Det går bra å blande LED-pærer og gamle vanlige lyspærer. Det som kan skille seg er selvfølgelig fargene. Det du behøver holde øye med, er hvor mange watt din soveromslampe kan håndtere, og størrelsen på festet. En dimmer er derimot tilpasset til enten vanlige lyspærer eller LED-pærer, så når du velger en dimmer eller lyskilde, pass på å undersøke at de er kompatible.