Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 95 produkter
1
...
4

Hvis du er ute etter vertikal vindusbelysning, har du kommet til rett sted. Ved å legge til en lampe på fot i vinduet ditt skaper du ulike dimensjoner og gir hjemmet ditt et stemningsfullt inntrykk. Lys opp hjemmet ditt med lamper i forskjellige størrelser, modeller og farger. Velkommen til å utforske vårt brede utvalg av billige vinduslamper på fot.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva bør jeg vurdere når jeg velger en vinduslampe på en fot?

    Oftest brukes vinduslamper på føtter som en dekorativ funksjon fremfor punktbelysning. Dette gjør at kravet til belysning ikke er like stort som i offentlige rom. Velg gjerne en stående vinduslampe med varmt lys for et koseligere inntrykk. Du må også huske på størrelsen på vinduskarmen din, slik at høyden og bredden på lampen ikke tar for mye plass i vinduet ditt.
  • Hvordan dekorerer jeg vinduet mitt med en lampe på en fot?

    Det er viktig at du velger riktig størrelse på din stående vinduslampe i forhold til størrelsen på vinduet ditt. Det er lett at en liten vinduslampe på fot oppleves som malplassert, mens en stor vinduslampe kan skjule både utsikten og lyset som kommer inn. Det er også viktig at lampefot og skjerm passer på vinduskarmen. Legg gjerne igjen noen centimeter rundt, så vet du at vindusbelysningen din passer.
  • Kan jeg kjøpe billige vinduslamper på fot hos Trademax?

    Hos Trademax finner du flere ulike modeller av bordlamper med ben. Vi tilbyr blant annet trendy og klassiske modeller samt vinduslamper i ulike materialer. Botaniser deg selv blant vårt store utvalg og bestill lampen som passer best til ditt vindu.