Vinduslampe hengende

2 860 stk produkter
Kampanje
1903785(1).jpg
Det er lett at vinduer oppleves som store og vanskelige å dekorere. Men ved hjelp av hengende vindusbelysning gir du hjemmet ditt en mer koselig følelse. Kompletter vinduet ditt med vakre planter og gardiner og du vil gi hjemmet ditt et varmt inntrykk. Velkommen til å utforske Trademax sitt brede utvalg av hengende vinduslys billig på nett.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan henger jeg en vinduslampe pent?

Har du et stort og bredt vindu kan du med fordel henge to lamper ved siden av hverandre. Det gir vinduet ditt en mer enhetlig følelse. Til små vinduer kan du selvsagt finne mindre vinduslamper som ikke tar plass, men som likevel gir et vakkert opplyst hjem.

Hvor kan jeg kjøpe hengende vinduslys?

Hos oss på Trademax har du muligheten til å botanisere deg selv i en rekke lamper som du kan henge i vinduet ditt. En hengende lampe i vinduet er et perfekt supplement til store vinduer som kan oppleves som kalde og kjedelige. I tillegg til å skape en koselig følelse, lyser den også opp hjemmet ditt fra innsiden og utsiden.

Hvor høyt skal en vinduslampe henge?

For å henge opp vinduslampen pent må du vurdere dimensjonene på vinduet ditt. Ettersom alle vinduer har ulike dimensjoner, er det vanskelig å si nøyaktig hvor høyt en vinduslampe skal henge. Husk å ikke henge den for lavt, da vil du skjule sikten. Men det er også viktig at du ikke henger den for høyt, da lampen kan blende deg. Det er best for deg å prøve selv.

Hvilken lysstyrke bør et hengende vinduslampe ha?

I vinduet ditt ønsker du et behagelig og litt svakere lys. For å oppnå stemningsfull belysning er den optimale lumenverdien mellom 70-150 lumen.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje