Gulvlamper

721 stk produkter
Kampanje
1220423(1).jpg

En golvlampe er det perfekte tilbehøret til din stue og fungerer dessuten aldeles utmerket som allmenn belysning i soverom. Golvlampen er valget for deg som ikke vil at hele rommet skal fylles med lys, men gi et område en jevn og behagelig belysning. Dessuten finnes det gulvlamper spesielt tilpasset punktbelysning som er uunnværlige når man skal nyte en god bok. På Trademax finner du golvlamper som er like lekre og stilfulle som funksjonelle, og vi har garantert en golvlampe som faller i smak!

Gulvlamper som kan brukes til alt

Gulvlamper er praktisk belysning som kan brukes til det meste i ditt hjem, det er bare din egen fantasi som setter grensene. Hos Trademax finner du dessuten gulvlamper som er like lekre som funksjonelle og passer alle rom.

Gulvlamper er det perfekte komplementet til allmennbelysning i et rom som ofte består av taklamper eller vegglamper. Med en gulvlampe har du mulighet til å skape en mer behagelig og stemningsfull belysning i rommet. Dessuten er den praktisk fordi at du kan justere lyset etter behov og punktbelyse deler av rommet dit taklampen ikke når. En gulvlampe fyller mange smarte funksjoner som gjør det lett å forstå hvorfor de er en stor favoritt på Trademax! Dessuten har vi et bredt utvalg av gulvlamper i ulike utførelser og design som passer de fleste hjem og miljøer.

Å velge rett gulvlampe

Hvilken gulvlampe som passer best til akkurat ditt hjem er til stor del en smakssak. Men det er viktig å tenke over hvilken funksjon du vil at din gulvlampe skal ha. Om du vil ha en gulvlampe i lesehjørnet i stuen, så er det smidig å kunne justere lyset og punktbelyse etter behov, da kan du med fordel velge en gulvlampe med arm som du kan endre posisjon på. Om du i stedet vil ha en litt mer stemningsfull belysning i for eksempel entreen som kompliment til takbelysningen, så kan du i prinsippet velge hvilken gulvlampe som helst som faller i smak. 

Hos Trademax finner du gulvlamper til alle hjem. Uansett om du er ute etter en gulvlampe i retrostil eller med et moderne design så finner du den hos oss.  Velg mellom gulvlamper i messing, kobber, krom, tre, metall og mye mer. En stilig gulvlampe på rett sted blir minst like mye en lekker innredningsdetalj som praktisk belysning, og kan virkelig løfte helhetsinntrykket i et rom. Ta en titt på Trademax’ brede sortiment av gulvlamper allerede i dag! 

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Funksjon
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Dimbar
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje