Vinduslamper fra Trademax

4 075 stk produkter
Kampanje
1397745(4).jpg
Populære filtreringer

Trademax tilbyr et bredt utvalg av vinduslamper til alle hjem og innredningsmiljøer. Vinduslamper kan gjøre utrolig mye for å løfte helhetsinntrykket i et rom og skape en varm og hyggelig følelse. Dessuten er det vakkert å se på et vindu utenfra som lyser opp i mørket og gir et innbydende inntrykk. På Trademax finner du vinduslamper i en mengde ulike stiler, former og design. Vi har alt fra hengende vinduslamper til vinduslamper med fot i ulike utførelser. Hos Trademax finner du billige vinduslamper på nett til akkurat ditt hjem! 

Vinduslamper i alle stiler

Det finnes nok omtrent like mange ulike varianter av vinduslamper som det finnes vinduer her i verden. Derfor har vi på Trademax nøye valgt ut et sortiment av like funksjonelle som lekre vinduslamper for at du skal kunne finne det du leter etter til akkurat ditt hjem. Er du ute etter en moderne vinduslampe i messing, kobber eller krom? Eller faller en mer luksuriøs variant i krystall, glass eller marmor bedre i smak? Eller er du kanskje ute etter en stilren vinduslampe i tre? Uansett hva du leter etter, så finner du det i vårt brede utvalg! 

Hvilken type vinduslampe skal jeg velge?

Hvilken type vindusbelysning du skal velge til akkurat ditt hjem er avhengig av hvilken funksjon du vil at belysningen skal ha samt hvilken stil som faller deg best i smak. Hos Trademax finner du batteridrevne vinduslamper og vinduslamper med både LED og lyspærer. 

Hengende vinduslamper

En hengende vinduslampe fungerer både som en stilfull dekorasjon samtidig som den skaper en stemningsfull følelse i rommet. Velg blant hengende vinduslamper i romantisk eller antikk stil til mer moderne varianter. Et hett innredningstips som passer nesten alle hjem uansett stil er en hengende pendellampe med en gammeldags lyspære med et eksponert glødetråd. Denne typen av hengende lampe passer like godt som vinduslampe som taklampe og er like praktisk som fin å se på. En hengende vinduslampe fester du enkelt i taket eller i gardinstangen og du kan selv bestemme hvor langt ned du vil at den skal henge. 

Vinduslamper med fot

Om du i stedet foretrekker en vinduslampe med fot så har vi et bredt utvalg av stående modeller å velge blant. Fordelen med vinduslamper med fot er at du enkelt kan flytte dem rundt i hjemmet, og på den måten variere din innredning. Du kan for eksempel variere mellom vinduslampen, sengelampen på nattbordet og bordlampen i lesehjørnet. En smidig måte å fornye hjemmet uten at det behøver koste så mye. Små forandringer kan gjøre mye for helhetsinntrykket! Belysning kan gjøre utrolig mye for innredningen i et rom. Vinduslamper er et perfekt komplement til allmennbelysning som skaper et stemningsfullt lys i rommet. Ikke minst under de mørke årstidene.

Innredningstips med vinduslamper

En stilren vinduslampe kan du ha i mange år framover. Men du kan med fordel variere din vindusbelysning etter sesong og årstid. Under sommerhalvåret passer en enkel hengende vinduslampe perfekt, mens under vinterhalvåret så passer det fint med en større vinduslampe som sprer mye lys.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Dimbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje