Vinduslamper fra Trademax

939 stk produkter
Kampanje
2185876(1).jpg
Populære filtreringer

Det finnes nok omtrent like mange forskjellige varianter av vinduslamper som det finnes vinduer her i verden. Derfor har vi hos Trademax nøye valgt ut et utvalg av like funksjonelle som stilige vinduslamper, slik at du kan finne det du leter etter til akkurat ditt hjem. Er du ute etter en moderne vinduslampe i messing, kobber eller krom? Eller passer en mer luksuriøs variant i krystall, glass eller marmor bedre for deg? Eller kanskje leter du etter en stilren vinduslampe i tre. Uansett hva du leter etter, finner du det i vårt brede utvalg!

Vinduslamper i alle stiler

Hvilken type vinduslampe skal jeg velge?

Hvilken type vindusbelysning du skal velge for akkurat ditt hjem, avhenger både av hvilken funksjon du ønsker at den skal fylle, og hvilken stil som passer best for deg. Hos Trademax finner du både vinduslamper med LED, glødepære og batteridrevne.

Når skal jeg velge hengende vinduslamper?

En hengende vinduslampe fungerer både som en stilfull dekorasjon samtidig som den skaper en stemningsfull følelse i rommet og i vinduet. Det finnes mange forskjellige stiler å velge mellom, velg en stil du liker og som passer i ditt hjem. En fordel med en hengende vinduslampe er at du ikke trenger en vinduskarm for å kunne få lys i vinduet. Lampen kan enkelt henges opp på en gardinstang eller på et veggfeste. Et populært interiørtips som passer nesten alle hjem, uavhengig av stil, er en hengende pendellampe med en glødepære med synlig glødetråd. Den kan også enkelt matches med en stående vinduslampe på fot i samme stil.

Vinduslampe på fot, hvilke fordeler finnes det?

Hvis du foretrekker en vinduslampe på fot, har vi et bredt utvalg av stående modeller å velge mellom. Fordelen med vinduslamper på fot er at du enkelt kan flytte dem rundt i hjemmet og dermed variere din innredning. Du kan enkelt flytte rundt vinduslampen, sengelampen på nattbordet eller bordlampen i lesekroken og skape nye stilleben med lyskilden som midtpunkt. En praktisk måte å fornye hjemmet ditt uten at det trenger å koste så mye. Små endringer kan gjøre mye for helhetsinntrykket! Belysning kan gjøre utrolig mye for innredningen i et rom. Vinduslamper er et perfekt supplement til rombelysningen din og skaper en stemningsfull belysning i rommet, ikke minst i de mørke årstidene.

Finnes det interiørtips til min nye vinduslampe?

En stilren vinduslampe kan vare i mange år fremover. Men du kan med fordel variere din vindusbelysning etter sesong og årstid. Om sommerhalvåret passer en enkel hengende vinduslampe perfekt, mens om vinterhalvåret passer det fint med en større vinduslampe som sprer mye lys. Og deretter kan den byttes ut med julebelysning. Du kan enkelt gjenspeile årstidene på en hjemmekoselig måte i vinduene dine ved hjelp av vinduslamper.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje