Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Viser 24 av 46 produkter
12

Populære filtreringer

Med en adventsstjerne på fot, en stor eller flere små adventsstjerner i vinduet, blir julestemningen komplett. Du kan med fordel blande og matche adventsstjerner i ulike farger og størrelser for å maksimere julehyggen hjemme. Tradisjonelt eller trendy? Trademax har det du leter etter! Uansett om du leter etter en adventsstjerne i metall, messing, papir, kobber eller tre, kan du finne modellene for hjemmet ditt her hos oss. Så sett deg godt til rette og ta en titt på vårt store, rimelige utvalg av adventsstjerner og skap din egen vakre og stemningsfulle jul. Uten en adventsstjerne i vinduet eller på bordet blir det ganske vanskelig, om ikke helt umulig, å komme i julestemning og finne den rolige sinnstilstanden du ønsker og trenger. Ingen annen juledekorasjon kan på et øyeblikk skape en like stemningsfull julefølelse. Si farvel til julestress og mas, la stjernen vise vei og gjør desember til en avslappende tid frem mot jul. Det dempede lyset og den vakre formen gjør den til et opplagt valg for de fleste julefeirere. Den julete stjernen sprer et tidvis dramatisk, men oftest beroligende lys. Hvis adventsstaken din føles litt for liten, er det en imponerende stor stjerne eller flere mindre stjerner du bør satse på i julen! Hos Trademax finner du julestjerner i papir eller glass som kan henges i vinduet eller brukes som vakker bordbelysning. Vi har alt fra klassiske adventsstjerner i hvitt eller rødt til moderne modeller i ulike variasjoner, farger og mønstre. Her finnes det noe for deg, enten du er en juleentusiast eller har en mer minimalistisk stil i interiøret ditt. Vi kan nesten garantere at du hos oss vil finne minst en adventsstjerne som passer perfekt – som julegaven i julestrømpen, så å si! Ta en titt blant våre mange rimelige adventsstjerner av høy kvalitet og se frem til rask levering!

La en julestjerne lyse opp julen din

Hvorfor er det en tradisjon med en julestjerne?

Julestjernen ble populær i Norge på 1930- og 1940-tallet. På 1940-tallet startet masseproduksjonen av adventsstjernen "Tindra Kristall", som ble svært populær. Julestjernen skal symbolisere Betlehemsstjernen som veiledet de tre vise mennene til Jesusbarnet. Opprinnelig kom ideen om julestjernen fra Tyskland allerede på 1880-tallet. Julestjernen er nå like vanlig og en del av julen som juletreet i de fleste hjem.

Hvordan oppbevarer jeg adventsstjernen når den ikke er i bruk?

vis julestjernen kan brettes sammen, er det viktig å brette den sammen på riktig måte for å unngå skader. Et annet tips er å oppbevare adventsstjerner i originalforpakningen for å beskytte dem mot omgivelsene i de månedene de ikke brukes. Oppbevar deretter adventsstjernene på et tørt sted uten å utsettes for sterkt sollys, slik at de varer i mange år. Bra for lommeboken og miljøet!

Hvordan dekorerer jeg med julestjerner?

Med en stor adventsstjerne i vinduet trenger du ikke å dekorere med så mye annet – stjernen lyser opp vinduet og hele rommet på egen hånd. Mange synes det er fint å henge opp to identiske stjerner i hvert sitt vindu ved siden av hverandre. Men det kan også være både effektfullt og unikt å plassere stjerner i ulike former og farger i vinduene, gjerne flere stykker. Eller hvorfor ikke plassere en adventsstjerne på fot som står på et bord, en vinduskarm eller et annet sted der du ønsker å skape julestemning og hygge? Du kan faktisk gjøre akkurat som du vil, det er bare fantasien som setter grenser! Uansett hvilken størrelse, form og farge du velger, vil adventsstjernen fylle hjemmet ditt med herlig stemning, slik det skal være i årets koseligste høytid.