Julestjerne

135 stk produkter
Kampanje
1450756(3).jpg
Populære filtreringer

Med en adventsstjerne på fot, samt flere store eller små adventsstjerner i vinduet blir julestemningen komplett. Du kan med fordel mikse og matche adventsstjerner i ulike farger og størrelser, for å maksimere julekoset der hjemme. Tradisjonelt eller trendy? Trademax har det du leter etter! Uansett om du leter etter en adventsstjerne i metall, messing, papir, kobber eller tre kan du finne modellene for ditt hjem her hos oss. Så sett deg godt til rette og ta en titt i vårt store, prisgunstige sortiment av adventsstjerner og skap din egen vakre og stemningsfulle jul.

Stjerner i ulike størrelser og farger

Uten en adventsstjerne i vinduet eller på bordet blir det ganske vanskelig, om ikke helt umulig, til å komme julen i møte og finne den rolige sinnsstemningen du vil ha og trenger. Ingen annen julepynt kan på et øyeblikk skape en like stemningsfull julefølelse. Vink farvel til juleforberedelser og stress, la stjernen vise veien og gjør desember måned til en avslappende tid fram til jul. Det dempede lyset og den fine formen gjør den til et naturlig valg for de aller fleste som feirer jul. Den julete stjernen sprer et noen ganger dramatisk, men oftest et rogivende lys. Føles din adventslysestake litt for spinkel, er det en stor og praktfull eller flere mindre stjerner du skal satse på til jul!

Med en stor adventsstjerne i vinduet ditt behøver du ikke dekorere med så mye annet – stjernen løfter vinduet og hele rommet svært godt på egen hånd. Mange synes at det kan være fint å henge opp to identiske stjerner i hvert sitt vindu ved siden av hverandre. Men det kan også være både effektfullt og unikt å plassere stjerner i ulike former og farger, gjerne flere stykker i vinduene. Eller hvorfor ikke plassere en adventsstjerne på fot stående på et bord, en vinduskarm eller et annet sted der du behøver overøse med julestemning og kos? Du kan faktisk gjøre litt som du vil, det er bare fantasien som begrenser deg! Uansett hvilken størrelse, form og farge du velger kommer din adventsstjerne til å fylle ditt hjem med fantastisk stemning, akkurat som det skal være på årets koseligste høytid. På Trademax finner du julestjerner i papir eller glass til å henge i vinduet eller bruke som en vakker bordbelysning. Vi har alt fra klassiske adventsstjerner i hvitt eller rødt til moderne modeller i en mengde ulike variasjoner, farger og mønster. Her finnes noe for deg, enten du tilhører de julefrelse eller er mer minimalistisk i din innredning. Vi kan i prinsippet love at du her hos oss kommer til å finne minst en adventsstjerne som passer perfekt – som julegaven i julestrømpen så å si! Ta en titt blant våre mange billige adventsstjerner av god kvalitet, og klikk hjem din favoritt!

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Dimbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje