Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 372 produkter
1
...
16

Populære filtreringer

Når julen nærmer seg og det blir mørkere og mørkere ute, er en stemningsfull julebelysning den perfekte måten å lyse opp tilværelsen på. Skap en vakker atmosfære både inne og ute i anledning årets koseligste høytid, og nyt å invitere venner og familie til ditt stemningsfulle hjem. For hva ville julen vært uten alle lysene? Den viktigste delen av pynten til julen er selve belysningen. Når det er på tide å kjøpe julebelysning, kan du være trygg på å finne produkter som passer fint inn i hjemmet ditt hos oss på Trademax. Vi har nemlig et enormt utvalg av julebelysning i mange stiler og utførelser. Her finner du stilfulle, stemningsfulle, koselige, klassiske, moderne og tradisjonelle typer julebelysning.

Julbelysning for en lysere og mer stemningsfull juletid

Hvordan dekorerer jeg med julebelysning?

Mange tenker kanskje på adventsstaker og julestjerner når de tenker på julebelysning. Men julebelysning kan være så mye mer enn det! Det finnes for eksempel lyskranser som er utrolig dekorative og skaper en virkelig vinterfølelse. Lyslenker er et annet alternativ, der kan man være veldig kreativ, de kan brukes både inne og ute, henges opp, legges ned, plasseres i vaser og mye mer - bare fantasien setter grenser!

Når skal julebelysningen settes opp?

Julebelysning utendørs kan du med fordel sette opp allerede om høsten. Å lyse opp hagen med lyslenker passer ikke bare til julen, men passer godt så snart mørket begynner å falle på. Egentlig kan man ha en lyslenke utendørs hele året. Inne kan du begynne å sette opp juleinspirert belysning allerede i november og legge til mer etter hvert som julen nærmer seg. Jo tidligere julebelysningen settes opp, desto lengre tid får du nyte den koselige følelsen den gir deg.

Hvilken lyskilde har min nye julebelysning?

Hos oss finner du julebelysning med LED-pærer, et veldig praktisk og sikkert alternativ til vanlige glødepærer. LED-pærer blir nemlig ikke like varme som glødepærer og er derfor et tryggere alternativ i den vakre julebelysningen. I tillegg varer LED-pærer utrolig lenge, slik at du ikke trenger å lete etter nye pærer til julebelysningen hvert eneste år, og de er mer energieffektive enn de tradisjonelle glødepærene! Selvfølgelig har vi også julebelysning med de tradisjonelle soklene og lyspærene, vi ønsker at alle skal kunne finne en julebelysning som passer til hjemmet.