Fotobelysning & studiobelysning

56 stk produkter
2100197(1).jpg
Lys er en viktig del av fotografering. Noen ganger er det ikke det enkleste å få godt lys og mange ganger er det å foretrekke fremfor naturlig lys. Enten du tar bilder for moro skyld, har fotostudio hjemme eller tar profesjonelle bilder, er godt lys et must når du skal ta bilder eller filme. Sørg for å skape riktig stemning og lyssetting til årets familiebilde eller når det er tid for portrettfotografering eller produktfotografering for egen bedrift. Enten du tar en selfie, er hobbyfotograf eller profesjonell fotograf, kan du kjøpe fotobelysning & studiobelysning billig online. Hos oss på Trademax finner du et variert utvalg av studiobelysning som vil hjelpe deg å skape det perfekte lyset.

Vanlige spørsmål og svar

Hva er fotobelysning & studiobelysning?

Studiolys er et kunstig lys som skaper gode lysforhold ved opptak eller filming. Ved hjelp av studiobelysning kan du enkelt styre lyset i bildene dine og styre hvor lys og skygge skal gå. Du kan bruke studiolamper og fotolys hele året. Om høsten og vinteren, når det er mørkt og dagslyset forsvinner, er det ekstra nyttig med et lyssett for å få fint og flatterende lys på bildene dine.

Hvilken studiobelysning trenger jeg?

Hvilken type fotobelysning du trenger avhenger blant annet av motivet du skal fotografere og om du vil ha hardt eller mykt lys på bildene dine. Skal du ta portretter innendørs, vil du kanskje ha et fint bakteppe for å lage en nedstrippet og "ren" fotobakgrunn i svart, hvitt eller en eller annen fargerik nyanse. For portrettfotografering kan du også dra nytte av en reflekterende skjerm som hjelper deg med å fange og rette lyset fra fotolampen dit du vil ha det. Den reflekterende skjermen hjelper deg rett og slett å skape vakkert lys i portrettene dine.

Hvilken størrelse og farge på reflekterende skjerm trenger jeg?

Reflekterende skjermer er et veldig nyttig supplement til studiobelysningen din. Ved hjelp av en reflekterende skjerm kan du lage forskjellige toner og effekter i bildene dine. En reflekterende skjerm i sølv eller gull reflekterer mye lys, men forskjellen er at den reflekterende skjermen i gull gir bildet ditt en varm tone mens den i sølv gir en litt kaldere tone. Skal du ta bilder i dagslys kan du tilpasse den reflekterende skjermen til de naturlige lysforholdene. En sølvrefleksskjerm passer godt når det er overskyet, mens en gullreflekterende skjerm skaper fine toner ved solnedgang, men også innendørs. Velg størrelsen på din reflekterende skjerm i henhold til størrelsen på motivet. En liten reflekterende skjerm er et godt supplement til studioutstyret ditt for portretter, mens en større skjerm fungerer utmerket for helkroppsfotografering.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)