Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 19 av 19 produkter

Å ha rett lyspære er viktig for et funksjonelt og koselig hjem. Det finnes mange forskjellige lyspærer å velge mellom: klassiske lyspærer, LED-pærer, halogen og lavenergi. Hos oss på Trademax kan du kjøpe lyspærer billig online. Du er velkommen til å bla gjennom vårt store sortiment!

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvordan vet jeg hvilken lyspære jeg skal velge?

  Å vite hvilken lyspære du skal ha er ikke alltid så lett da det finnes mange ulike å velge mellom. Sammenligner vi LED-pærer med lyspærer og halogenpærer har LED-pærer et mer riktig lys. Vil du spre lyset mer kan du velge en lyspære med en hvit og matt overflate. For offentlige områder er det godt å ha en lyspære som skinner med varmt lys.
 • Hvilken sokkel skal jeg ha?

  De vanligste størrelsene på sokkelen er E27 og E14. Det er sokkelen som forteller hvilken lyspære som passer til lampen din. Derfor trenger du å finne ut hvilken sokkel lampa di har og dimensjonene på den. Til en lampe som har sokkelen e27 skal du ha lyspære e27 og til en lampe som har sokkelen e14 skal du ha en lyspære med e14.
 • Hva er lumen?

  Lumen er lyspærens lysstyrke. I dag sammenlignes det med watt hos gamle lamper. Jo, høyere tall desto mer lys. Det mest vanlige er LED- eller lavenergipærer der det anbefales å ha 430-800 lumen. Dette tilsvarer et watt på 40-60.
 • Hvordan innreder jeg fint med en lyspære?

  Å innrede med forskjellige lyspærer kan skape en unik innredningsdetalj i hjemmet ditt. Du kan for eksempel henge store lyspærer i ulike lengder over spisebordet ditt. På denne måten har du skapet din egne taklampe. Vil du skape en koselig følelse kan du kikke på dimbare lyspærer. Med disse kan du selv styre belysningen og følelsen i rommet. Vil du lyssette hjemmet ditt med farge har vi også fargede lyspærer. En farget lyspære kan forandre hjemmet ditt og skape en heftig effekt.