Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 19 av 19 produkter
Det finnes mange fordeler med kompost. Den store fordelen er at du får matjord av høy kvalitet samtidig som du minsker avfallet som kastes i søppelkassa. Hos Trademax finner du alt du trenger for å ta vare på din egne kompostering. Bla blant vårt store utvalg av komposter for å finne den som passer deg og dine behov best.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva er kompostering?

    Det er et kretsløpsystem der organiskt avfall brytes ned og blir til jord. Komposten er der du legger hageavfallet som senere blir til jord, som du kan bruke til planting og dyrking. Inneholdet bygger du selv gjennom å samle organiskt avfall som brytes ned av mikroorganismer.
  • Hvilken kompost skal jeg velge?

    Hos Trademax finner du kompostbeholdere som passer både matavfall og hageavfall. Om du skal kompostere husholdsavfall passer en varm kompost, da den er isolert. Er det hageavfall du vil kompostere så er en kaldkompost perfekt, den er uisolert. Derfor trenger du å ha tenkt på hvilken type av kompost det er du trenger.
  • Hvor skal jeg plassere komposten min?

    Det er bra å plassere komposten din på en skyggeplass. Materialet i kompostbeholderen skal holdes fuktig, derfor er det bra om den ikke står noe steder der solen treffer den. Du vil også ha den et stykke fra huset, sånn at du slipper insekter, men nære nok til å kaste matavfall.