Grill TILBUD

2 stk produkter
1380632(11).jpg

En grill kan se ut og fungere på mange forskjellige måter, og av og til er det gøy å prøve noe nytt. For at du skal kunne oppdage noen av de nye grillene vi har hos Trademax, finner du dem til en gunstig pris på SALG.

Finn nye måter å grille på når vi har SALG på grillene

Hvordan bruker jeg grillene som er på SALG?

Størstedelen av grillene som er inkludert i vårt salg er laget for utendørs bruk og blir fyrt opp med ved. Du kan trygt og sikkert lage et åpent bål og deretter enten grille direkte over bålet eller bruke en grillrist. Grillene du finner hos oss hos Trademax har en naturlig og rustikk vakker design. Hvis du vil prøve å røyke maten din eller ha en virkelig trendy grill på terrassen, finnes det også alternativer i vårt salg. Salget er der for at du skal kunne oppdage og tørre å satse på noe nytt.

Er det grill på Black Friday?

Black Friday er dagen på året da du får uventet gode tilbud fra oss hos Trademax, og derfor har vi inkludert vakre og unike grillprodukter i vårt sortiment. Mange av grillene som er inkludert i våre Black Friday-tilbud passer blant annet til utemiljøer der du kan tenne opp en brann på en trygg og miljøvennlig måte. En grill trenger ikke bare å gi deg deilige matopplevelser, men kan også skape en stemningsfull opplevelse. Hvis du har spørsmål om grillene vi har på Black Friday, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG