categoryTopBlock

Lekeplass & lekeplassutstyr

394lekeplass & lekeplassutstyr på salg
Hobby
Black Friday

Lekeplass og lekeplassutstyr for morsom utendørs lek

Utelek utvikler barns motoriske ferdigheter som ingenting annet. Ofte betyr utelek også at barn kan spisse kantene mot andre barn og øve på sine sosiale ferdigheter. Barn har godt av frisk luft og utfordringer. Å kjøpe lekeplassutstyr er en bra investering i dine barns fremtid. Du finner kreative, billige lekeplassutstyr online hos Trademax.

Hva skal jeg velge av lekeplassutstyr utendørs?

Det kommer litt an på hva barna dine liker og hvor mye plass dere har til et lekestativ. Et veldig stort klatrestativ med sklie er morsomt og utviklende, men tar mye plass. Et huskestativ av tre er mindre, men der kan man ikke variere leken like mye. Kanskje barnet ditt liker å huske mer uansett?

Hvilken lekeplass fungerer best for yngre barn?

For yngre barn er det best med en lekeplass der man befinner seg på bakkenivå. En babyhuske til lekeplassen din er også kult. Når du skal kjøpe en lekeplass trenger du også å inkludere en sandkasse som er moro for de fleste.

Finnes det leketøy og lekeplasser som passer til eldre barn?

Mange av de leketøyene og lekestativene vi selger kommer også til å underholde eldre barn. Klatrestativ og husker underholder mange mennesker langt opp i alderen. Trampoliner kan ofte ikke motstås selv av voksne, og utendørs kakepause har ingen aldersgrense i det hele tatt. Frisk luft og utelek er bra for alle!

Får jeg sette opp en lekestue på tomten min?

Om du ønsker å plassere en lekestue og et lekestativ får du alltid sjekke hvilke regler som gjelder i din kommune og eventuelt bygglov. Du kan også ha bord til utekosen.

Filter
Black Friday
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Form
Pris
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager