Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 290 produkter
1
...
13
Gjør deg klar for sommeren med de minste! Når det varme været nærmer seg, vil du kanskje tilbringe mer tid utendørs i hagen din. Det er viktig å kunne slappe av og ha det gøy med barna. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av lekestuer, trampoliner og ulike redskaper for en lekestund utendørs.

Lek og sport hos Trademax

  • Hva tilbyr Trademax av lek og sport?

    Trademax har alle utendørsleker du trenger for å gjøre hagen din til en morsom lekeplass til barna. Her finner du et utvalg som passer alle typer av sport, hobby & lek - uansett størrelse på hagen.
  • Hva innebærer lek, sport & hobby?

    Om sommeren ønsker man å kunne være ute så mye som mulig for å nyte det fine været, spesielt med hele familien. Med produkter fra vårt sortiment kan du ha det gøy med barna dine, uansett alder. Bla blant trampoliner, hoppeslott, huskestativ, spill, hytter, firehjulinger og mye mer.
  • Hvordan kan jeg føle meg trygg med det nye kjøpet mitt?

    Hos Trademax tilbyr vi alltid 14 dagers angrerett. Du kan derfor tenke i fred og ro hjemme om det nye kjøpet av lek & hobby var rett for deg og familien din. Skulle du ha flere tanker er du alltid velkommen til å kontakte vår kunnskapsrike kundeservice. Vi svarer på spørsmålene dine innen 24 timer.