Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 2111 produkter
1
...
88

Allerede tidlig på våren flytter vi gjerne ut på terrassen eller terrassen vår, og vi fortsetter å nyte livet utendørs så lenge vi kan om høsten. Ved hjelp av vårt store utvalg av billige terrasseprodukter kan du lyse opp friluftslivet. Finn alt du trenger for å nyte terrassen og for å pynte terrassen fint.

På tide å oppgradere balkong og terrasse med litt tilbehør

  • Hvor kan jeg plassere hagemøblene mine?

    Det klassiske er å plassere en loungegruppe på balkongen eller terrassen din. Du kan da supplere med et kafébord med kaféstoler i et lysthus, under et vakkert tre eller på en solrik plass i hagen. Spisebordet og stolene passer like godt på balkongen som på plenen, avhengig av om du vil ha dem i solen eller skyggen.
  • Trenger jeg en eller flere terrassevarmere?

    Hvis du har en liten sittegruppe på balkongen din, kan en terrassevarmer være nok. Men har du en større loungegruppe eller sofa, hvor dere sitter et stykke fra hverandre, kan det være greit å ha minst to terrassevarmere. Husk også at det er hyggeligere å sitte lenger og spise ved et spisebord på balkongen eller på plenen hvis det er en varmekilde i nærheten.
  • Er det bra å ha et gjerde rundt terrassen?

    Hvis tredekket ditt på terrassen er lavt og går parallelt med plenen, trenger du ikke et gjerde rundt terrassen. Men det kan også være dekorativt og føles mer koselig med et gjerde rundt terrassen. Hvis balkongen eller terrassen din er litt oppe, føles det definitivt tryggere med et gjerde rundt.