Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Markiser

1685 stk produkter
Viser 24 av 1685 produkter
1
...
71

Populære filtreringer

En fin og billig markise er alltid rett. En markise beskytter mot innsyn og mot for sterkt sollys. En markise utendørs skaper avskilte plasser og rom i utemiljøet ditt. Billige markiser kan du bruke på balkongen eller i hagen. Markiser finnes nå for tiden online i mange forskjellige farger og mønster, så pass på og kjøp det du trenger fra oss på Trademax.

Markiser for alle steder og anledninger

 • Har jeg lov til å sette opp markiser på balkongen min?

  Ja, du får montere opp markiser på balkongen din for å beskytte den fra solskinn, vind og innsyn. Du kan lage ditt eget og koselige uterom helt beskyttet mot omverdenen. Velg enten balkongskjerm, sidemarkise, kassettmarkise eller begge deler.
 • Hvordan monterer man en markise?

  Du monterer en markise litt ulikt beroende på hvilken type av markise det handler om. Når du skal kjøpe markise og finne en markise billig, kommer det med en monteringsanvisning. Til noen av markisene kan du også kjøpe et separat monteringskit fra oss.
 • I hvilket materiale er markisene tilgjengelig i, som kan kjøpes billig?

  Det vanligste materialet er et grovt stoff, som kalles canvas, Det finnes også markiser i lettmetall eller andre lettstelte materialer. Fellesnevneren er at de hjelper deg med å skape to typer av avskilling samtidig - med innsynbeskytter og med beskyttelse mot vær og vind.
 • Hvordan rengjør man markisene best?

  Det kommer an på materialet. Om det handler om tekstil så er en markise litt for stor og tung for vaskemaskinen din, men du kan bruke tekstilshampoo. Metall er bare å tørke av.