Frittstående basseng

50 stk produkter
2054081(8).jpg

Nyt et utendørs bad med et frittstående basseng i hagen

Få ting er mer fantastisk enn å kunne ta en dukkert på en varm sommerdag - eller vintertid, for de som setter pris på forfriskende kalde bad. Med et basseng over bakken har du alltid nærheten til vannet, uansett hvilken sesong du foretrekker å hoppe i bassenget!

Hva er fordelen med et basseng over bakken?

Å grave ned et basseng er et omfattende prosjekt som ofte blir ganske dyrt. Et basseng over bakken er et økonomisk alternativ for den som vil slippe å gjøre et dyrt gravearbeid og nyte de fordelene det innebærer å ha et eget basseng på tomten. Med et eget basseng har du en plass til både spa og lek!

Hva trenger man å tenke på ved plassering av et frittstående basseng?

Et basseng som står på bakken skal stå rett og plasseres ofte på en grus- eller sandbunn. Forsikre deg om at bassenget har god plass rundt seg og unngå å plassere den alt for nærme et tre ettersom det kommer til å bli løv og smuss i bassenget ditt.

Hvilken størrelse skal man velge?

Hvilken størrelse man skal velge på bassenget kommer helt an på hvor mange man vil ha plass til, og hvor mange svømmetak man vil ta når man har bassenget for seg selv. En dybde på 132 cm passer bra om man er en blanding av voksne og litt større barn.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager