Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 112 produkter
1
...
5

Når det gjelder å finne et deksel for å dekke over bassenget ditt, vil du støte på flere varianter. Ordet "bassengdeksel" er en samlebetegnelse for alle typer deksler du kan ha til bassenget ditt. Noen ganger kalles disse dekslene for "bassengtrekk", mens de andre ganger kalles for "bassengtak". De har begge samme funksjon, men det kan være noen små variasjoner i designen. Et bassengdeksel er både ment for å forhindre ulykker og for å beskytte bassenget. Jo mindre skitt som faller i, desto mindre vedlikehold og rengjøring trenger du å gjøre på bassenget ditt.

Bassengtrekk, bassengtak og bassengovertrekk - kanskje den viktigste investeringen for bassenget

Finnes det bassengdeksler for over bakken bassenger?

Det finnes bassengdeksler som passer både til over bakken bassenger og nedgravde bassenger. Det er relativt enkelt å håndtere et bassengtrekk, da du bare drar det over bassenget. Du beskytter bassenget ditt ved å bruke et bassengdeksel.

Når skal mitt bassengdeksel være på?

Så snart du er ferdig med å svømme eller bade, er det fornuftig å sette på et bassengtrekk over bassenget ditt. Et bassengdeksel er ment for å øke sikkerheten. Hvis vannet er dypere enn 20 cm, er det pålagt å ha et bassengdeksel. Målet er å beskytte både bassenget og de som kunne falle i ved et uhell. Vi tenker først og fremst på barn og dyr, men voksne kan også falle i.

Når bruker jeg et bassengtrekk?

Et bassengtrekk er ment for å holde bassenget ditt så rent som mulig. Det fungerer ved å forhindre at skitt, løv eller annet faller ned i bassenget. Et trekk over bassenget ditt gir mange fordeler. Det beskytter bassenget og bidrar til å holde på varmen. Samtidig sparer du energi ved å ha et bassengtrekk eller bassengteppe til bassenget ditt.