Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 358 produkter
1
...
15

Her finner du bassengtilbehør til både små og store basseng, til spaet der hjemme og til barnebassenget. På et tidspunkt i løpet av bassengets levetid, kommer du til å trenge tilbehør - uansett hvilket basseng du kjøper. Det kan være en stige til bassenget over bakken eller kanskje en termisk folie for å beskytte bassenget om natten.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvilke tilbehør til basseng kan jeg kjøpe billig online hos Trademax?

    Hos oss på Trademax finner du bassengtilbehør som varmefolie, bunnbeskyttelsesmatte, leker til basseng, belysning og mye mer. Vi har kun merker av kvalitet og føler oss derfor trygge med at du kommer til å bli fornøyd med det du kjøper hos oss, uansett om det er en robot til basseng eller om det er en bunnhåv.
  • Hvilke bassengtilbehør trenger jeg?

    Det kreves en del tilbehør til basseng, for å kunne holde bassenget rent og pent. Hvis du ser i brukermanualen eller produkthåndboken for bassenget ditt, finner du ut hvilke typer av bassengtilbehør som passer til bassenget ditt.
  • Hvilke tilbehør til bassenget er det viktigste å kjøpe?

    Hvilke produkter som er viktigst å kjøpe er en personlig preferanse. Men det er for eksempel alltid en god ide å ha bassengbeskyttelse, stige til bassenget og bassengrobot. Det er også veldig bra å ha svømmevest, leketøy til bassenget og bademadrass hjemme. Da kan både familie og venner leke sikkert og morsomt i bassenget.