Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 64 produkter
1
...
3

En utedusj er en herlig måte å dusje på, under sommermånedene. Det finnes noe oppfriskende i å stå utendørs og dusje. Bygger du opp en fin avskjerming mot resten av verden, kan du nyte en dusj i det frie uten å risikere innsyn. Hør fuglene kvitre i trærne mens du kjenner det behagelig tempererte vannet renne mot kroppen din. Utover at det er hyggelig å ha en utedusj så kan det også være veldig praktisk og herlig ved flere anledninger, blant annet:

på sommerhytta - flott måte å både spare på varmt vann og nyte sommerlivet på hytta ved campingvognen - delvis for å skape en mer sommerhytte følelse, men også for å unngå å løpe til servicehusene for å dusje om sommeren - for å redusere energiforbruket ved å la en soloppvarmet dusj gjøre jobben ved bassenget. Ved bassenget er det godt å ha en utendørs dusj slik at du kan dusje før du bader. Det hjelper til med å holde vannet rent lenger, og reduserer dermed bruken av kjemikalier for å rengjøre bassenget. Våre utendørs dusjer varmes opp på en miljøvennlig måte ved hjelp av solen og er dermed både bra for naturen og for lommeboken. Utedusjer er også veldig enkle å installere. De trenger en form for et stabilt underlag, for eksempel terrassebord, tredekk, fliser eller lignende. Plasser dem på overflaten, koble lett til en hageslange eller annen vanntilførsel og la solen varme vannet til en behagelig temperatur. Eller vær en av de tøffere typene og ta en kald dusj, som tilsynelatende skal være sunt!

Utedusjer som en vakker del av hagen

Skap deg en egen oase i hagen med en utedusj! Bygg opp et dusjkabinett med for eksempel betongvegger rundt, sett inn vakre grønne planter i kabinettet og nyt en dusj i det fri uten innsyn. Eller hvorfor ikke lage noe enda finere og kle inn veggene rundt dusjen med fin mosaikk, og dermed skape en luksuriøs og bortgjemt del av hagen der det føles som om du er på et femstjerners hotell i Middelhavet! De seneste årene har det blitt en trend med utedusjer, og her på Trademax finner du prisgunstige varianter som er enkle å plassere både i hagen og ved campingvogna. Med sitt stilrene utseende smelter de lett inn i omgivelsen. Ta opp en av de siste trendene innen utendørs dusjer; for å få dem til å se ut som om de er en del av naturen, som din egen lille foss i hagen din hvor du også kan dusje. En utedusj kan så klart fylle et rent praktisk formål ved for eksempel bassenget, der er det bra å dusje av seg før man hopper i havet. Det er også bra å dusje etter man har tatt seg et bad, for å fjerne klor fra kroppen. Vi anbefaler at du setter inn utendørs dusjen under vintermånedene for å unngå korrosjon. På grunn av den superenkle installasjonen er det imidlertid en enkel ting å ta ned utedusjen for vintersesongen, og å installere den på nytt for neste sommer.