Utedusj soloppvarmet

17 stk produkter
1338628(4).jpg

Med en soloppvarmet utedusj i hagen gir du deg selv en herlig dusjopplevelse under sommeren. Tenk så fint det er å kunne skylle av seg før du går opp i spabadet eller når du kommer tilbake fra morgenturen. Med en utendørs dusj trenger du ikke gå inn og dusje og gi deg selv og familien muligheten til å nyte sommerdagene enda lenger.

Våre utedusjer av høy kvalitet finner du i en mengder av ulike prisklasser, noe som gjør at du enkelt kan bestille en utendørs dusj billig. Kjøp din nye utedusj online fra oss på Trademax og nyt sommerens alle varme dager i hagen din.

Vanlige spørsmål og svar

Hvor kan jeg ha min soloppvarmet utedusj?

Det praktiske med en utedusj er at du kan ha den hvor du vil. Om det er i hagen, på sommerhytta eller ved siden av bassenget bestemmer du helt selv. Tenk på at den trenger å stå i solen, da varmes vannet skikkelig opp. Med en utendørs dusj skaper du en funksjonell og hyggelig detalj i hagen.

Hvordan fungerer en soloppvarmet utedusj?

Med en soloppvarmet utedusj varmes vannet opp av solens energi. Du fyller vannbeholderen med hjelp av en hageslange. Vannet varmes deretter opp av sollyset og du kommer til å kunne nyte en herlig og varm dusj i hagen.

Kan dusjen stå utendørs under vinteren?

Hvis du velger å ha den utendørs, er det stor risiko for at den fryser. Derfor anbefaler vi at du ikke har den ute om vinteren. Skulle du likevel velge å ha dusjen ute om vinteren, er det viktig at du beskytter den mot frost og tømmer alt vannet.

Kan jeg ha en dusj med både kaldt og varmt vann?

Så klart kan du det. Med mange av våre soldusjer kan du selv velge om du vil ha kaldt eller varmt vann. Da kan du enkelt avkjøle deg en varm sommerdag eller nyte en varm og herlig dusj utendørs.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)