Piknikbord barn

1 stk produkter
130955(18).jpg

Været er varmt, solen skinner og det er tid for en piknik! Men for å gjøre den virkelig komplett trenger du et piknikbord som passer for hele familien, inkludert barna. På Trademax finner du et stort utvalg av piknikbord for barn i ulike størrelser og stiler. Fra klassisk tre til morsomme og fargerike former, har vi det beste piknikbordet for barna dine og deres venner. Så samle hele familien og nyt en herlig dag utendørs med et piknikbord fra Trademax!

Hvor store er piknikbordene for barn på Trademax?

Størrelsen på piknikbordene for barn på Trademax varierer avhengig av modell. Vi har både mindre og større piknikbord å velge mellom, slik at du kan finne det som passer best for barna dine og deres venner. Sjekk spesifikasjonene for det piknikbordet du er interessert i for eksakte mål.

Hvordan skiller piknikbord for barn seg fra et vanlig piknikbord?

Piknikbord for barn skiller seg fra vanlige piknikbord på flere måter. De er ofte mindre i størrelse for å passe for barn, og de har også en lavere høyde for å være mer egnet for deres lengde og komfort. Piknikbord for barn er også ofte laget med fargerike materialer og former for å tiltrekke seg barns interesse. De er også robuste og holdbare for å tåle lek og bevegelse. Så hvis du vil ha et sted for barna dine å nyte utendørsaktiviteter, er Trademax piknikbord for barn et fantastisk kjøp!

Hvorfor bør jeg kjøpe mitt eget piknikbord til mine barn?

Barn trenger sitt eget piknikbord for å ha en egen plass å nyte utendørsaktiviteter som piknik, lek og måltider. Et eget piknikbord for barn gir dem også en følelse av selvstendighet og ansvar, samtidig som det er tilpasset deres størrelse og behov.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)