Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 61 produkter
1
...
3

Vil du oppleve en sann piknik-følelse, men har blitt lei av å sitte på et ubehagelig teppe på bakken? Da er det kanskje på tide å klikke hjem et piknikbord fra Trademax. Skap et hyggelig utendørsmiljø i hagen og gi plass til avkobling og koselige lunsjer og kaffepauser. Vi tilbyr forskjellige modeller av benkebord og piknikbord i tre som gir en naturlig følelse og smelter inn i omgivelsene. La et skjarmerende piknikbord få sin helt egne plass i hagen og spre den hyggelige piknik-følelsen blant både barn og voksne!

 

Piknikbord og benkebord i forskjellige modeller

Til hyggelige pikniker og lunsjer i solen, spill og sysler, eller bare en koselig plass til å hvile – et piknikbord har mange bruksområder. I vårt sortiment finner du holdbare piknikbord i høy kvalitet og som dekker alle aspekter av et piknikbord: klassiske utformede sittegrupper, samt frittstående piknikbord, benkebord og plankebord. Våre piknikbord utformet som en komplett sittegruppe er et enkelt alt-i-et valg som tilbyr både bord og sitteplass. Du kan velge mellom benkesett med eller uten ryggstøtte. Vi tilbyr også ulike modeller av robuste benkebord og plankebord. Bruk det som avlastningsbord eller en arbeidsplass, eller kompletter det med sittemøbler du ønsker, som for eksempel noen av våre fine hagebenker. Her finnes det muligheter til å skape et komplett piknikbord akkurat i din smak.

Uansett om du er ute etter et praktisk parkmøbel i et tradisjonelt design, eller noe moderne, så finner du komplette pikniksett samt benkebord og hagebenker hos oss. Med vårt utvalg er det lett å skape en innbydende samlingsplass i hagen din. Våre piknikbord og benkebord i tre og teak er like fine som stabile. Velg mellom hele trestammer eller piknikbord med treplanker og metallrammer. Klikk hjem din favoritt i dag og maksimer sommerens herlige stunder i hagen. Vi har lave fraktkostnader og levering til hjemmet. 

 

Vedlikeholdsråd og oppbevaring

Forlenge livslengden på ditt piknikbord gjennom å rengjøre det regelmessig. Det går utmerket å bare tørke av det med en ren og tørr klut. Bruk et mildt rengjøringsmiddel til grovere søl. For å forebygge at benkeplaten ikke blir tørr og sprekker anbefaler vi at du laserer ditt piknikbord med jevne mellomrom. Dette holder vanligvis å gjøre 1-2 ganger per år og gjør det gjerne både før og etter utesesongen. Du finner rengjørings- og vedlikeholdsprodukter her. Om møblene oppbevares utendørs, dekk dem gjerne til med et vannavstøtende møbeltrekk for å unngå fuktskader. Etter regn eller snø, tørk bort vann eller snø fra overflatene så holder du ditt piknikbord rent og fresht gjennom hele utesesongen og i mange år fremover.