Puter til solvogner og solsenger

28 stk produkter
copy-455448.jpg

Gi solsengen din en oppgradering med våre komfortable solsengputer! Trademax tilbyr et bredt utvalg av puter for solsenger i ulike farger, mønstre og materialer for å passe din stil og behov. Nyt avslappende dager i solen på en myk og behagelig pute, og gjør uteplassen din til et sted der du kan slappe av og nyte sommeren til fulle.

Hvordan kan jeg oppbevare solsengputen min på best mulig måte når den ikke er i bruk?

For å forlenge levetiden til solsengputen din, er det viktig å oppbevare den på riktig måte når den ikke er i bruk. Oppbevar puten tørt og rent, helst innendørs eller i en oppbevaringsboks utendørs. Oppbevaring av solsengputer i direkte sollys kan bleke og skade materialet på lang sikt.

Hvilken størrelse bør jeg velge for min solsengpute?

For å velge riktig størrelse for din solsengpute, er det viktig å måle solsengen din nøyaktig. Mange av våre solsengputer har justerbare bånd som gjør at de passer til ulike størrelser på solsenger. Vær nøye med å lese produktbeskrivelsen for å se om puten passer til din solseng.

Hvilket materiale er best for en solsengpute?

Det avhenger av personlige preferanser, men de vanligste materialene for solsengputer er polyester, bomull og akryl. Polyester er et populært valg fordi det er lett å rengjøre og tåler sol og regn. Bomull er mykere og mer naturlig, men krever mer vedlikehold. Akryl er et slitesterkt og vannavstøtende materiale som passer godt for utendørs bruk.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager