Hageputer & uteputer

6 stk produkter
Kampanje
2010254(1).jpg

Du er midt i innredningen av balkongen, terrassen eller uteplassen. Men det mangler noe. Du får ikke helt den koselige følelsen. Fikk du med deg putene ut? For en virkelig koselig plass er minst en hagepute et must!

Skap din egen oase med uteputer

Hva kan man bruke en hagepute til?

Puter for utendørsbruk er både funksjonelle og dekorative. I loungesofaen gir utendørsputer komfort og er samtidig en naturlig del av interiøret. Du kan også plassere puter på terrassen eller i utestuen og sitte på dem. I mange kulturer er gulvet et naturlig sted for venner og familie å samles for samtaler eller måltider. Med hageputer fra Trademax blir dette en herlig mulighet.

Hva er forskjellen mellom innendørsputer og utendørsputer?

Utendørsputer utsettes ofte for litt mer slitasje enn innendørsputer, derfor bør stoffet gjerne være av litt mer slitesterkt materiale. I tillegg kan man som regel ta av og vaske trekkene til hageputer. Det finnes også ute puter som er motstandsdyktige mot bleking for å tåle sollys, samt utendørsputer som er vannavstøtende.

Hvordan tar jeg vare på mine utendørsputer?

Selv om det finnes uteputer med vanntette stoffer, bør man unngå å la dem være utendørs om natten. Ta dem heller inn mot kvelden hvis du vil unngå unødvendig slitasje på dem.

Hvor mange utendørsputer er passende?

Noen nøyer seg med et par hageputer i sofagruppen, mens andre sørger for å ha en i hengekøyen, noen på teppet i hagen og gulvet fullt på balkongen. Det finnes ingen regler for hvor mange utendørsputer man kan ha, bare fantasien setter grenser. Å ha minst en pute ute kan aldri bli feil, så gjør et kupp og kjøp dine utendørsputer billig på nett hos oss på Trademax.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje