Avskjerming & vindskjerm

228 stk produkter
1249680.jpg

Hos oss på Trademax finner du avskjerming og vindskjerm til deg og din uteplass. Det fungerer like perfekt å plassere en vindskjerm på selve verandaen, som i hagen eller på balkongen. Vi tilbyr prisgunstige vind- og avskjerminger i aluminium, slitesterk polyester, ulike størrelser og i en klassisk svart. Med en vindskjerm får du en herlig og vindstille plass i le til hyggelige stunder på uteplassen din. 

BALKONGEN: En vindskjerm på balkongen er en perfekt måte å både skape en stilistisk overflate samtidig som du slipper innsyn og kan få være i fred en stund for deg selv. Sånt sett får du en behagelig og bedre opplevelse av uteplassen din. Pynt gjerne med store planter for en tropisk følelse og minsk innsynet enda mer.  

HAGEN: En vindskjerm er en ekstrem fleksibel innredningsdetalj og den perfekte skjermingen mot kjølig vind. Trademax har en uttrekkbar vindskjerm som passer perfekt til hagen din. Plasser den etter vinden, så får du alltid rolige stunder i den grønne oasen. 

VERANDAEN: En svart skjerm- og vindskjerm er enkelt å matche og kan mikses med mange ulike farger. Skap en følelse av moderne og kombiner med farger som er trendy. Svart skaper en fin effekt, spesielt kombinert med mange grønne planter.  


Fordeler med å velge avskjerming og vindskjerm 
 

  • Fleksibelt
  • Skjermer mot solen 
  • Skjermer deg fra vinden 
  • Uttrekkbar


Koble av eller nyt din favoritt bok i solen uten å bli forstyrret av stadige vindkast, med vindskjerm fra Trademax.no. 

 

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)